Haal als ondernemer het maximale uit Facebook

Maar hoe doe je dat? ROAR bouwt vanuit een social media strategie je Facebook bedrijfspagina in de huisstijl op. Met adviezen voor de interactie en naar wens ook met hulp voor het beheer.

Strategie bepalen

Door actief te sparren, gaan we stap voor stap aan de slag met het merk op Facebook. We bespreken wat je daar wilt gaan doen met je Facebook bedrijfspagina. Wat wil je bereiken en bij wie? Wat is haalbaar in de tijd? Dit leidt tot een effectieve Facebook strategie waarin doelstellingen en zo mogelijk prestaties zijn vastgelegd, samen met een contentplan, planning, realisatie, beheer en evaluatie van de Facebook-inzet.

Content en acties

Dan richten we pas de Facebook bedrijfspagina, ook wel fanpagina genoemd, in. In samenspraak bepalen en ontwikkelen we passende content en acties. Afhankelijk van de organisatiegrootte bieden we een policy voor Facebook gebruik  waarvoor ook een training mogelijk is.

Tot slot geven we advies voor de activering van Facebook en de integratie met de bestaande communicatiemiddelen. Je Facebookpagina is een mooie basis voor de inzet van Facebook advertenties of een specifieke Facebook campagne.

Direct doen

Vraag om een voorstel met prijsopgave.

Of neem eerst eens een kijkje op onze Facebook fanpage, ook wel bedrijfspagina genoemd.